Annemiek Dresen staat in de Inclusieve 30 – MT/Sprout

Annemiek Dresen, oprichter en directeur van NewBees staat dit jaar in de Inclusive 30, de ranglijst van MT/Sprout met dertig leiders die het Nederlandse bedrijfsleven diverser en inclusiever maken.

“Ik ben heel trots en dankbaar dat ik op deze lijst sta. Maar ik ben vooral blij dat steeds meer leiders het Nederlandse bedrijfsleven écht inclusiever maken, dat diversiteit en inclusie op de agenda staat in bestuurskamers.”

NewBees zet zich in voor een inclusief Nederland. Dat doen we door inclusieve inburgering te organiseren voor gemeenten, door nieuwkomers te begeleiden bij lokale ondernemers en organisaties, en door bedrijven te adviseren en begeleiden op het gebied van Diversiteit en Inclusie. Onze oplossingen focussen op talent, maatwerk en gelijkwaardigheid.

“Talent moet je benutten als samenleving, ongeacht waar het vandaan komt.

NewBees geeft als werkgever zelf het goede voorbeeld en hoopt veel anderen te inspireren. “Onze teams bestaan voor de helft uit vrouwen en ook voor de helft uit nieuwkomers”. Ben je benieuwd hoe divers en inclusief jouw organisatie al is?

Doe dan de NewBees inclusie scan! 

Het hele artikel lees je hier. Bedankt aan de redactie van MT/Sprout en hoofdredacteur Donovan van Heuven.

Scroll naar boven