Beleef Inclusie met Virtual Reality

De NewBees INC. Deep-Dive

Wat betekent een veilige en inclusieve werkvloer voor jou? Duik met jouw team in het diepe. Kijk via Virtual Reality mee over de schouder van iemand die uitsluiting op de werkvloer meemaakt.

Kijk en ervaar

Via Virtual Reality krijgen jij en jouw collega’s een inkijkje in hoe het is om buitengesloten of geïntimideerd te worden op de werkvloer. 

  • Hoe ervaar jij dit?
  • Wat zou jij doen?
  • Wat is de rol en de verantwoordelijkheid van de omstander in deze situatie?
logo critical mass

De Virtual Reality wordt uitgevoerd in samenwerking met Critical Mass. Critical Mass ontwikkelt interactieve en multimediale ervaringen die ogen openen en mensen laten reflecteren op hun eigen houding en gedrag.

Ga op gelijke voet met elkaar in gesprek

Ga op basis van deze gedeelde ervaring met jouw collega’s in gesprek. Hoe vertaalt deze casus zich tot jullie organisatie? Welke verbeterpunten zie je voor jezelf? En voor jouw team?


De NewBees INC. experts zorgen ervoor dat inclusie en uitsluiting bespreekbaar worden, en iedereen zich gehoord en gezien voelt.

Ontvang praktische handvatten

Op basis van het groepsgesprek formuleert jouw team gezamenlijk actiepunten op het gebied van een veilige en inclusieve werkvloer. De NewBees INC. experts begeleiden jullie in hoe je dit in het dagelijkse werk kunt integreren. Zij introduceren inclusieve leiderschaps skills en praktische tools ter ondersteuning, zoals het e-coaching programma.


DSC08391

De Deep-Dive Sessie in het kort:

De NewBees INC. Deep Dive maakt uitsluiting bespreekbaar, zodat veiligheid, diversiteit en inclusie binnen jouw organisatie prioriteit krijgt.

  • Inzet van innovatieve tools zoals VR brillen
  • Je krijgt waardevolle inzichten op het gebied van Diversiteit, Equity en Inclusie
  • Jouw team maakt gezamenlijk een actieagenda met praktische verbeterpunten voor een veilige en inclusieve werkvloer
  • Duur: 3 uur
  • Van 5 tot 12 deelnemers
  • Prijs op aanvraag
Theo-oudelaar
"Het is confronterend om te zien hoe herkenbaar de VR experience is voor anderen. Dat had ik niet verwacht en juist daarom is de deep dive workshop zo belangrijk."

Theo Oudelaar, partner at BusinessBuilding
Scroll naar boven