Over
NewBees INC.

Ons verhaal

Wij zijn NewBees INC., familie van NewBees. NewBees is een sociale onderneming die zich sinds 2016 inzet voor een inclusief Nederland. Dat doet NewBees door inclusieve inburgering te organiseren voor gemeenten, door nieuwkomers te begeleiden naar werk bij lokale ondernemers en organisaties, en door bedrijven te adviseren en te begeleiden bij het inzetten van nieuw talent. Met die kennis en ervaring, lanceerde NewBees de dienstverlening NewBees INC..

NewBees INC. ondersteunt werkgevers bij het bouwen van een veilige en inclusieve werkvloer. Dat doen we door praktische programma’s te bieden, die weinig tijd kosten en veel impact hebben. De NewBees experts bouwen voort op de ervaringen die binnen NewBees zijn opgedaan, en bij andere werkgevers die samen met ons hun D&I strategie hebben vormgegeven.

Onze missie

NewBees INC. werkt aan een inclusieve wereld, waar iedereen meedoet. Dat begint met een inclusieve werkvloer, waar plek is voor iedereen, voor elk talent.

Onze visie

Bij NewBees INC. weten we uit ervaring dat inclusie niet vanzelf ontstaat. Dat vergt elke dag tijd en aandacht en is een veranderproces. Onze visie is daarom dat door meer betrokkenheid en draagvlak voor diversiteit en inclusie te creëren binnen alle lagen van de organisatie, we meer impact maken op de lange termijn.

Wat maakt ons uniek?

NewBees INC. is uniek op de volgende vlakken:

 

    • We werken vanuit onze eigen ervaringsdeskundigheid: het team van NewBees experts is zeer divers en kan als geen ander aangeven welke oplossingen wel en niet werken.

 

    • Wij geloven dat laagdrempelige en interactieve programma’s, waarbij mensen dagelijks gestimuleerd worden om stappen te zetten op het gebied van diversiteit en inclusie, een gedragsverandering creëert binnen de bedrijfscultuur

 

    • Je gaat bij ons meteen aan de slag. Geen eindeloze workshops of theorie: NewBees INC. deelt praktische tips en tricks en geeft praktijkopdrachten die weinig tijd kosten én die direct met teams uitgevoerd kunnen worden.

 

    • We gebruiken out-of-the box tools zoals virtual reality experiences en escape rooms om organisaties en bedrijven te helpen bij het bouwen van een inclusieve werkvloer.

 

Ons team

Portret Valerie van Lanschot
Valerie van Lanschot
General Manager
Valerie is energiek, positief en houdt ervan om te verbinden. Haar focus is om werkgevers te motiveren én praktische oplossingen te bieden om DEI te inbedden in de organisatie.
annemiek-dresen
Annemiek Dresen
Oprichter & Directeur
Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.
Julien_zw
Julien Oomen
Trainer
Julien heeft jarenlange ervaring in werken met mensen met verschillende achtergronden. Hij werkt als trainer, programma manager, Man’s Circle facilitator, en ook als muzikant
Yordi Lassooy Tekle
Yordi Lassooy Tekle
Trainer
Yordi is de co-founder van Cultuur in Harmonie. Ze werkt als adviseur, trainer, interculturele mediator en sociaal makelaar. Bij NewBees INC. begeleidt Yordi workshops zoals de deep-dive sessies.
04b0e95a-fce1-41c4-a4e3-f6ddf305046a
Hein Teurlings
Financiën

Hein is onze financiële man, maar doet eigenlijk veel meer. Hij weet als geen ander dat de financiële cijfers slechts een resultaat zijn van alle operationele handelingen daarvoor en schroomt niet om die handelingen ook te verbeteren en te versimpelen. 

Gita_trainer
Gita Moehadjir
Trainer

Gita is een communicatie trainer (actrice), speldocent (theater), auteur (leermiddelen) en gespreksleider (diversiteit/inclusie). Gita begeleidt workshops zoals de deep-dive.

Rob Schipper
Rob Schipper
Financiën
Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.
Nadia
Nadia Schoenzwytt
Communicatie
Nadia is een communicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze gebruikt graag haar verworven vaardigheden en expertise om werk te doen dat ertoe doet.
Ashmita Krishna Sharma
Ashmita Krishna Sharma
Trainer
Ashmita heeft grote expertise in Diversiteit & Inclusie. Zij is een geoefend spreekster, consultant, trainer en panelist met ervaring zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector.
Theo Oudelaar
Theo Oudelaar
Adviseur
Theo zet zijn jarenlang ervaring als commercieel directeur en marketing en sales specialist in om NewBees te ondersteunen in het realiseren van onze doelstellingen en maatschappelijke missie.
20c3d0d5-8c06-4691-859c-bae9a6b0fc69
Elodie Kona
Content en Communicatie

Elodie Kona is meertalig copywriter en communicatiestrateeg. Van jongs af aan heeft ze de wereld rondgereisd en ervaring opgedaan in het buitenland, wat haar passie voor verschillende culturen, mensen en talen alleen maar heeft versterkt. Na haar werk als redactie- en researchassistent voor het boek ‘De inclusiemarathon’, vond ze, op professioneel vlak weliswaar, haar weg naar de wereld van diversiteit en inclusie.

IMG-20230921-WA0002
Joy Bindraban
Trainer

Joy is van nature nieuwsgierig naar alles dat anders is. Door zijn interactieve opstelling weet hij anderen altijd te inspireren. Bij NewBees Inc. begeleidt Joy de Deep Dive sessies met veel enthousiasme.

Nora BW 2023-7
Nora Achterbosch
Projectmanager

Nora zet zich met passie in voor Diversiteit en Inclusie om zo bij te dragen aan gelijke kansen voor iedereen.

Ze is projectmanager en houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering, productontwikkeling, evaluatie, impact-meting en het creëren van content.

Doe je ook mee?

NewBees INC. is altijd op zoek naar trainers en facilitators die ook in inclusie geloven. Samen maken we namelijk meer mogelijk!

Onze klanten

Onze partners

Scroll naar boven