Over
NewBees INC.

Ons verhaal

Wij zijn NewBees INC., familie van NewBees. NewBees is een sociale onderneming die zich sinds 2016 inzet voor een inclusief Nederland. Dat doet NewBees door inclusieve inburgering te organiseren voor gemeenten, door nieuwkomers te begeleiden naar werk bij lokale ondernemers en organisaties, en door bedrijven te adviseren en te begeleiden bij het inzetten van nieuw talent. Met die kennis en ervaring, lanceerde NewBees de dienstverlening NewBees INC..

NewBees INC. ondersteunt werkgevers bij het bouwen van een veilige en inclusieve werkvloer. Dat doen we door praktische programma’s te bieden, die weinig tijd kosten en veel impact hebben. De NewBees experts bouwen voort op de ervaringen die binnen NewBees zijn opgedaan, en bij andere werkgevers die samen met ons hun D&I strategie hebben vormgegeven.

Onze missie

NewBees INC. werkt aan een inclusieve wereld, waar iedereen meedoet. Dat begint met een inclusieve werkvloer, waar plek is voor iedereen, voor elk talent.

Onze visie

Bij NewBees INC. weten we uit ervaring dat inclusie niet vanzelf ontstaat. Dat vergt elke dag tijd en aandacht en is een veranderproces. Onze visie is daarom dat door meer betrokkenheid en draagvlak voor diversiteit en inclusie te creëren binnen alle lagen van de organisatie, we meer impact maken op de lange termijn.
NewBees INC. is uniek op de volgende vlakken:


    • We werken vanuit onze eigen ervaringsdeskundigheid: het team van NewBees experts is zeer divers en kan als geen ander aangeven welke oplossingen wel en niet werken.
 
    • Wij geloven dat laagdrempelige en interactieve programma’s, waarbij mensen dagelijks gestimuleerd worden om stappen te zetten op het gebied van diversiteit en inclusie, een gedragsverandering creëert binnen de bedrijfscultuur
 
    • Je gaat bij ons meteen aan de slag. Geen eindeloze workshops of theorie: NewBees INC. deelt praktische tips en tricks en geeft praktijkopdrachten die weinig tijd kosten én die direct met teams uitgevoerd kunnen worden.
 
    • We gebruiken out-of-the box tools zoals virtual reality experiences en escape rooms om organisaties en bedrijven te helpen bij het bouwen van een inclusieve werkvloer.
 

Ons team

Portret Valerie van Lanschot
Valerie van Lanschot
General Manager
Valerie is energiek, positief en houdt ervan om te verbinden. Haar focus is om werkgevers te motiveren én praktische oplossingen te bieden om DEI te inbedden in de organisatie.
annemiek-dresen
Annemiek Dresen
Oprichter & Directeur
Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.
Julien_zw
Julien Oomen
Trainer
Julien heeft jarenlange ervaring in werken met mensen met verschillende achtergronden. Hij werkt als trainer, programma manager, Man’s Circle facilitator, en ook als muzikant
Yordi Lassooy Tekle
Yordi Lassooy Tekle
Trainer
Yordi is de co-founder van Cultuur in Harmonie. Ze werkt als adviseur, trainer, interculturele mediator en sociaal makelaar. Bij NewBees INC. begeleidt Yordi workshops zoals de deep-dive sessies.
Kerry 700
Kerry Michael West
Content Marketing

Kerry vindt goed content is goed marketing. Hij is een marketing professional met veel ervaring en zoekt de nieuwste trends in technologie te combineren met online marketing and live events.

Gita_trainer
Gita Moehadjir
Trainer

Gita is een communicatie trainer (actrice), speldocent (theater), auteur (leermiddelen) en gespreksleider (diversiteit/inclusie). Gita begeleidt workshops zoals de deep-dive.

Rob Schipper
Rob Schipper
Financiën
Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.
Nadia
Nadia Schoenzwytt
Communicatie
Nadia is een communicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze gebruikt graag haar verworven vaardigheden en expertise om werk te doen dat ertoe doet.
Ashmita Krishna Sharma
Ashmita Krishna Sharma
Trainer
Ashmita heeft grote expertise in Diversiteit & Inclusie. Zij is een geoefend spreekster, consultant, trainer en panelist met ervaring zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector.
Theo Oudelaar
Theo Oudelaar
Adviseur
Theo zet zijn jarenlang ervaring als commercieel directeur en marketing en sales specialist in om NewBees te ondersteunen in het realiseren van onze doelstellingen en maatschappelijke missie.
Cheyenne
Cheyenne Esajas
Account Manager

Met veel enthousiasme en passie voor diversiteit en inclusie, wil ik voor iedereen een veilige (werk)omgeving creëren. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen.

Vacature:
Commeercieel Idealist met een passie voor het aantrekken van nieuwe klanten

Zoek jij een leuke baan in een dynamische omgeving? Krijg jij energie van nieuwe klanten binnenhalen? En wil jij je inzetten voor een diverse en inclusieve werkvloer voor iedereen?

Doe je ook mee?

NewBees INC. is altijd op zoek naar trainers en facilitators die ook in inclusie geloven. Samen maken we namelijk meer mogelijk!

Onze klanten

Onze partners

Scroll naar boven