Een Inclusieve Werkvloer Binnen Handbereik

Voor grote en kleine werkgevers binnen de overheid, culturele sector of het bedrijfsleven

NewBees INC. is er voor zowel publieke als private werkgevers. Dus of je nu bij een gemeente, de Rijksoverheid, een non-profit, een culturele organisatie, een schoonmaakbedrijf, of een financiële dienstverlener werkt, Newbees INC. maakt overal het verschil.

Overheid

NewBees heeft uitgebreide ervaring met het bedienen van zowel lokale als landelijke overheden. Onze samenwerkingen op het gebied van inburgering, integratie en participatie maken dat wij weten wat er speelt op veel werkvloeren in het publieke domein.


Newbees INC. helpt teams bij overheden met een meer inclusieve werkvloer.

Bedrijfsleven

Als inclusieve onderneming weet NewBees uit eigen ervaring hoe een inclusieve werkvloer te creëren. Dat is precies waar onze programma’s en workshops op zijn gebaseerd.


Die expertise zetten wij ook bij andere ondernemingen in, of je nu bij een klein bedrijf werkt of bij een grote instantie. Omdat wij een focus hebben op inclusieve teams kunnen wij dit overal toepassen, of je team nu het hele bedrijf beslaat, of juist een afdeling is binnen een grotere organisatie.

Cultuursector

NewBees INC. begeleidt culturele organisaties met de vertaling van de Code Diversiteit & Inclusie naar de praktijk.

Met onze laagdrempelige oplossingen helpt NewBees INC. culturele instellingen meer divers talent aan te trekken en te behouden. Ook adviseren we bij het bouwen van inclusief beleid en een veilige werkvloer.

Onze samenwerking met onder andere WAT WE DOEN, Le Guess Who? en VHDG maakt dat we weten wat er speelt in de culturele sector.

Onze klanten

De oplossingen van NewBees INC.

Beleef inclusie met een deep-dive sessie

Wat betekent een veilige en inclusieve werkvloer voor jou? Welke grappen kunnen wel of niet? Wat kan jij doen als iemand een grens over gaat? Kijk via Virtual Reality mee over de schouder bij uitsluiting op de werkvloer.

Werk aan inclusie met onze E-coach

Het E-coach programma van NewBees INC. gebruikt korte dagelijkse contactmomenten, die niet meer dan 5 of 10 minuten tijd kosten, om managers te begeleiden bij inclusief leiderschap.

Doe de vacaturecheck

Ben je op zoek naar nieuw talent en wil je meer divers talent aantrekken? Dan heb je een inclusieve vacaturetekst nodig. NewBees INC. zorgt ervoor dat jouw vacaturetekst een diverse doelgroep aanspreekt.

Team HRS Hoofddorp

"Het e-coach programma was goed voor het zelfvertrouwen van ons team. Het is een bevestiging dat we goed bezig zijn."

Teamleider Hago Rail Services

Scroll naar boven