Ruim 300 medewerkers van Hago Rail Services volgen workshops van NewBees INC. over hoe om te gaan met elkaar op de werkvloer.

Hago Rail Services (HRS) is een groot schoonmaakbedrijf dat met 22 schoonmaakteams elke dag de treinen in Nederland schoonmaakt. In totaal werken er ruim 350 mensen bij HRS.

Als organisatie waar mensen met veel verschillende achtergronden werken, staan Diversiteit en Inclusie bij Hago Rail Services (HRS) hoog in het vaandel. HRS gelooft in de kracht van de verschillen en dat elk talent telt. Om deze redenen voert de organisatie specifiek beleid om ervoor te zorgen dat bij HRS een veilige en leuke werkvloer is waar iedereen zich thuis voelt en kan bijdragen.

Team HRS Hoofddorp

Het Hago Champions programma

De organisatie heeft NewBees INC. ingeschakeld om hier nog verder ondersteuning in te bieden en aan de 22 teams met schoonmakers een workshop op locatie te geven over gewenst omgangsvormen. De workshops maken deel uit van het Hago Champions programma dat NewBees INC. op maat voor HRS heeft ontwikkeld.

Een goed gesprek over wat ik zelf kan doen en wat ik van mijn collega’s verwacht

Op alle locaties van HRS faciliteert NewBees INC. experts een bijeenkomst waar collega’s met elkaar in gesprek gaan over wat mensen kunnen doen om een leuke en fijne collega te zijn en wat hun verwachtingen zijn van andere collega’s. De focus van de workshop ligt op ervaringen en op gevoelens van de deelnemers. Uit de bijeenkomst komt een actielijst met concrete afspraken over gewenste omgangsvormen binnen dat team.

“Wij zijn de pilaren van onze maatschappij, daar zijn we erg trots op. Hier hoort een passende waardering bij”, aldus het team uit Hoofddorp.


Inclusieve organisaties, waar werknemers zich thuis en veilig voelen, zijn productiever, creatiever en succesvoller. NewBees INC. adviseert en ondersteunt organisaties hierbij. Meer informatie over onze praktische oplossingen vindt u hier. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar boven